vineri, mai 24, 2024
AcasăTehnologieAvioane de luptă rusești cu 6 tone de armament, deasupra Mării Negre....

-

Avioane de luptă rusești cu 6 tone de armament, deasupra Mării Negre. Cui oferă protecție?

Avioane de luptă rusești cu 6 tone de armament s eaflă deasupra Mării Negre. Ele oferă protecție navelor comerciale rusești, dar și navelor care se află ancorate în porturile Rusiei.

Avioane de luptă rusești cu 6 tone de armament s eaflă deasupra Mării Negre Rusia și-a retras navele și submarinele din Marea Neagră după ce tot mai multe nave au fost avariate de către dronele și rachetele Ucrainei.

Navele au fos retrase în porturile Rusiei, dar în Marea Neagră nu e liniște.

Presa a scris că Ucraina a dezlănțuit iadul asupra navelor de luptă ale lui Putin, după ce a tras 18 rachete asupra orașului, infrastructurii portuare și a Flotei Mării Negre din Sevastopol.

Prețiosul vas de război spion al lui Putin, Ivan Khurs, în valoare de 101.000.000 $ a fost lovit simultan de două rachete ucrainene..

În acestr context, avioane de luptă de zeci de milioane de dolari au fopst ridicate îna er deasupra Mării Negre. Unele apără porturile rusești, altele veghează ca navele comericale ale Rusiei să nu fie atacate în Marea Neagră.

Purtătorul de cuvânt al marinei ucrainene, Dmytro Pletenchuk, a declarat că rușii au intensificat protecția navelor lor de la atacul ucrainean din 21 aprilie asupra navei de salvare Kommuna.

„În primul rând, rușii redistribuie navele – aceasta este una dintre măsurile [pe care le iau] pentru a le proteja de posibilele daune cauzate de incendiu. Ei continuă să intensifice măsurile la intrările în porturi – pontoane și alte măsuri, inclusiv patrule.

Cerul, plin de Suhoi și MiG

Numărul de ieșiri și de ore în aer a fost crescut. Folosesc practic întreaga flotă disponibilă – de la avioane Suhoi și MiG la drone de toate modelele.”

Un avion Suhoi costă în jur de 50.000.000$ și pot duce până la 6 tone de armament. Armele pe care le pot avea sunt un tun GSh-30-1 calibru 30 mm, cu 150 proiectile, 6 rachete aer – aer, 6 racjete aer-sol, 6 bombe KAB 500KR.

Un MiG – 35 costă în jur de 30.000.000$

Potrivit lui Pletenchuk, rușii folosesc aceste măsuri pentru a controla fâșia de coastă, Marea Neagră și sudul Ucrainei.

Jurnaliști din occident au scris că o navă de salvare rusă, Kommuna, a luat foc la 21 aprilie în portul orașului Sevastopol, Crimeea, ocupat temporar, din cauza unei operațiuni a marinei ucrainene.

Presa a scris că zecid e nave comerciale rusești se perindă prin Marea Neagră în fiecare zi.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole