marți, aprilie 16, 2024
AcasăActualitateFoto: Lucrările de modernizare a podului de pe șoseaua Alba Iulia se...

-

Foto: Lucrările de modernizare a podului de pe șoseaua Alba Iulia se apropie de finalizare. Modificări în trafic

Lucrările de modernizare a podului peste Cibin avansează bine și se apropie de final. Partea dinspre str. Malului este practic finalizată, rămânând de executat doar câteva detalii care nu vor afecta traficul. Astfel, începând de la sfârșitul acestei săptămâni, lucrările se mută pe partea dinspre strada Maramureșului, pentru a încheia și aici lucrările rămase de executat.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)


De vineri, 19 mai, traficul peste pod se va desfășura pe partea dinspre str. Malului, închizându-se circulației partea dinspre str. Maramureșului pentru execuția ultimelor lucrări: finalizarea rosturilor podului, așternerea ultimului strat asfaltic, amenajarea iluminatului arhitectural și vopsirea elementelor din beton. De asemenea, se va lucra la pistele pentru biciclete de sub pod.

Precizăm că partea din aval a podului, cea dinspre str. Malului, este finalizată în proporție de 99%, fiind amenajat carosabilul, trotuarele și pistele pentru biciclete. Ultimele detalii se vor executa fără a mai fi necesară închiderea traficului.

Stirea Foto: Lucrările de modernizare a podului de pe șoseaua Alba Iulia se apropie de finalizare. Modificări în trafic a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole