sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăPoliticGeorge Simion vrea să candideze pentru Cotroceni. Care e condiția șefului AUR

-

George Simion vrea să candideze pentru Cotroceni. Care e condiția șefului AUR

George Simion spune că ar candida pentru Cotroceni, cu o anumită condiție. AUR ia în calcul mai multe strategii pentru anul viitor.

George Simion crede că ar putea avea avea un succes răsunător în cadrul alegerilor de anul viitor. Politicianul se bazează pe sondajele interne comandate de AUR care arată că partidul ar ocupa o poziție importantă la prezidențiale.

George Simion, viziune despre alegerile din 2024

Sondajele interne comandate de AUR au poziționat partidul pe primul loc în cadrul alegerilor europarlamentare. George Simion se arată extrem de încrezător după obținerea unor astfel de rezultate.

„AUR pe primul loc la europarlamentare,cu 29%, față de partidul de pe locul doi, PSD – 26%. „PNL dacă ia 12% e bine”, a spus președintele partidului.

De asemenea, planurile pentru locale arată la fel de optimist, în viziunea lui George Simion. Acesta a precizat că vrea să aibă un număr mare de primari, parte din partidul pe care îl conduce.

Funcțiile „vânate” de AUR

Pe de altă parte George Simion are planuri mari și pentru Primăria Capitalei. De altfel, în ceea ce privește alegerile parlamentare, partidul AUR intenționează să depășească 100 de mandate.

„Dacă va candida Ciolacu, candidez și eu la prezidențiale. Dacă va candida Geoană, nu am șanse. Dar să candidez e un scenariu pe care PSD îl dorește, așa că e bine să stăm să așteptăm. ”, a adăugat președintele AUR.

Politicianul susține că în urma sondajelor, diferența dintre el și Marcel Ciolacu ar fi de 10%.

„ Avem mai multe variante, i-am testat pe mulți – Terheș, Dan Puric, Ioan Aurel Pop. Mircea Diaconu are probleme de sănătate și a fost operat. E diferență de 10% între mine și Ciolacu. ”, a adăugat acesta.

George Simion

George Simion, încântat de noile înscrieri în partid

Recent, Mohammad Murad și Sorin Constantinescu s-au înscris în AUR. De asemenea, Ilan Laufer și fiica fostului politician, Vadim Tudor au urmat același exemplu. Președintele AUR s-a declarat încântat de acest aspect, menționând că își dorește să atragă cât mai mulți simpatizanți.

Vizavi de relația cu Diana Șoșoacă, membri AUR ar fi extrem de duri.

„Șoșoacă ne este utilă, fiindcă devenim frecventabili. Poate trece pragul, chiar m-ar bucura”, a spus un lider AUR.

După Alianța pentru Unirea Românilor, PSD, poziționat pe locul doi, ar fi obținut un procent de 26%.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole