joi, februarie 29, 2024
AcasăSportÎnfrângere dură pentru Măgura Cisnădie! Fetele părăsesc Cupa României

-

Înfrângere dură pentru Măgura Cisnădie! Fetele părăsesc Cupa României

Joi seară a avut loc un meci important între CSM Tg.Jiu și Măgura Cisnădie, care însă s-a terminat cu un final dramatic pentru fetele din Cisnădie.

Deși prima repriză a avut un început promițător, cu un scor egal timp de 23 de minute, gazdele s-au desprins detașat în minutul 25.

În a doua repriză în schimb, sibiencele s-au distanțat la două goluri de adversalelor lor, cu un scor de 21-19, obținut în minutul 47.

Echipa de la Târgu Jiu a reușit să întoarcă rapid meciul în favoarea lor, marcând trei goluri consecutive. Aproape de finalul partidei, Măgura a ratat șansa de a mai înscrie un gol, oferindu-le șansa rivalelor de a marca pe contraatac. După ratarea aruncării lui Guarieiro de la 7 metri, CSM Tg.Jiu a închis scorul cu 27 la 24. Echipa gazdelor a reușit să facă spectacol, cu interul Angela Pușcaș, care doar la acest joc a înscris 10 goluri.

ECHIPA DE START – MĂGURA CISNĂDIE

Măgura: Măzăreanu, Pașca – Gariaeva 7, Bardac 5, Vălean 4, Guarieiro 2, Neagu 2, Gjorgjijevska 1, Caliskan 1, Tătar 1, Roșu 1, Jlezi, Tomescu. Antrenor: Alexandru Weber

Articole SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole