marți, aprilie 16, 2024
AcasăActualitate”Piața la birou” ajunge vineri la Agenția de Mediu din Sibiu

-

”Piața la birou” ajunge vineri la Agenția de Mediu din Sibiu

Proiectul ”Piața la birou”, inițiat de Consiliul Județean Sibiu, se va desfășura vineri, 17 martie 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, în intervalul orar 9 – 13, accesul publicului în curtea instituției fiind liber.

Sibienii care locuiesc în zona Hipodrom sunt așteptați să se aprovizioneze cu produse cultivate și pregătite în localitățile din împrejurimi.

La prima ediție organizată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, str. Hipodromului nr. 2 A, vor participa 12 producători locali din Piața Volantă Transilvania, care vor veni cu produse de patiserie/panificație (Apoldu de Jos, Sebeș, jud. Alba, Sibiu – In Pane Veritas), cu lactate (Tilișca), cu produse de carmangerie (Sibiu), cu legume și fructe (Nou, Veștem și Miercurea Sibiului), cu conserve și dulcețuri (Mohu și Sadu), cu produse apicole (Galeș) și cu flori (Șelimbăr).

Până în prezent, au avut loc trei ediții ale proiectului ”Piața la birou”, în curtea Consiliului Județean Sibiu (în 24 februarie, 3 și 10 martie), inițiativa administrației județene bucurându-se de un interes crescut din partea sibienilor care domiciliază sau lucrează în zona centrală a Municipiului Sibiu.

Următoarea ”Piață la birou” de la Consiliul Județean Sibiu este programată pentru vineri, 7 aprilie 2023, orele 9 -13.

Stirea ”Piața la birou” ajunge vineri la Agenția de Mediu din Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole