sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăExternePlanul pentru pulverizarea lui Vladimir Putin a fost activat. Kremlinul este în...

-

Planul pentru pulverizarea lui Vladimir Putin a fost activat. Kremlinul este în alertă

Evgheni Prigojin, fondatorul Grupului Wagner și o figură proeminentă de la invazia rusă a Ucrainei, a oferit un interviu care a fost publicat de propria sa Agenţie Federală de Știri, şi a dat de înțeles că intenționează să-l înlocuiască pe Vladimir Putin.

Evgheni Prigojin, fondatorul Grupului Wagner, în acest interviu, el a declarat că au fost activate planuri pentru înlocuirea lui Vladimir Putin. Se asemenea, analiștii de la Institutul pentru Studierea Războiului din SUA au declarat că interviul a fost „remarcabil pentru formatul său unic”.

Mai mult, aceştia mai spun că că „Prigojin părea să imite modul în care Vladimir Putin își filmează întâlnirile publice coregrafiate, fie pentru a-și bate joc de Putin în liniște sau pentru a sugera subtil că Prigojin ar putea deveni președinte rus ca Putin”.

Evgheni Prigojin îl imită pe Vladimir Putin

„Coregrafia și punerea în scenă a interviului lui Prigojin îl plasează pe acesta în cadrul camerei, la biroul lui Prigojin în fața publicului său, așa cum o fac adesea întâlnirile și ședințele foto filmate ale lui Putin ”, se mai spune în analiza americani.

„Acest stil de filmare este neobișnuit pentru Prigozhin , deoarece declarațiile video publice ale şefului Wagner nu folosesc de obicei un astfel de format steril.”

Totodată s-a crezut că șeful Grupului Wagner ar putea „ să încerce să parodieze stilul lui Putin ca parte a unei campanii mai ample de trolling pentru a ataca Kremlinul sau să facă paralele între Prigojin și postul prezidențial rus”.

„Comportamentul recent al lui Evgheni Prigojin – indiferent de intenția sa – promovează narațiunea în societatea rusă că liderul grupuzlui de mercenari Wagner are aspirații politice mai largi în Rusia”, conchide analiza.

Şeful mercenarilor Wagner a trimis un camion încărcat cu șampanie femeilor ucrainene

Interviul și analiza ulterioară au venit după ce a reieșit că Evgheni Prigozhin, un mercenar de război legat de Kremlin, a trimis un camion încărcat cu șampanie femeilor ucrainene cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Interviul și analiza ulterioară au venit după ce a reieșit că Prigojin, un mercenar de război legat de Kremlin, a trimis un camion încărcat cu șampanie femeilor ucrainene cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, relatează 20minutos.es.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole