luni, mai 20, 2024
AcasăTehnologieTheo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la...

-

Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină: „Trebuia să-mi fac OnlyFans”. Ipostaze sexy cu artista

Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină. Theo Rose nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Se bucură de un public larg, iar totodoată și de o mare comunitate în mediul online, care a rămas fără cuvinte astăzi, după ce a văzut stilul adoptat de frumoasa cântăreață pentru ședința foto de gravidă. Iată cum s-a îmbrăcat, coafat și machiat!

Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină. Theo Rose este cu adevărat o femeie împlinită în acest moment al vieții ei. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, mai ales când piesel ei devin imediat hit-uri, iar totodată, și când vine vorba despre viața ei intimă și privată, totul este la superlativ. În doar două luni urmează să devină mamă pentru prima dată alături de Anghel Damian, cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Theo Rose s-a pozat fără sutien

Theo Rose este însărcinată în luna a 7-a și așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să nască și o să își strângă la piept băiețelul, pe micuțul Sasha. Ei bine însă, până atunci, se bucură de momentele cu burtica de gravidă, așa că a ales să facă o ședință foto senzațională cu un look la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină
Theo Rose a renunțat la stilul ei clasic când a venit vorba despre ședința foto de gravidă și s-a lăsat pe mâa styliștilor ei, astfel că look-ul ei a impresionat pe toată lumea. Cu ținute care de care mai sexy, care-i lasă burta de gravidă la vedere, cu o perucă brunetă, și un machiaj nonconformist, frumoasa artistă a imortalizat cele mai frumoase momente din postura de viitoare mămică.

‘Bună ziua! Nu v-am spus ce se întâmplă astăzi. Astăzi este ședința foto de gravidă, care nu e deloc o sedință foto obișnuită fiindcă am o echipa de styling mai creativă decât mi-am propus. Adică nu știam că se poate în halul ăsta. Pregătiți-vă că o să pun niște poze de nu ați mai văzut așa ceva. Eu acum trebuia să-mi fac OnlyFans, nu înainte. Vă zic.’, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Theo Rose și-a surprins marea comunitate din mediul online

Theo Rose a ales o apariție excentrică când a venit vorba despre ședința foto de gravidă, astfel că fanii nu se așteptau să abordeze un astfel de look și stil vestimentar. Totuși, cei care se ocupă de imaginea ei, au dorit ca fotografiile să fie cu totul și cu totul speciale, așa cum este și frumoasa artistă. Marea ei comunitate a rămas fără cuvinte când au văzut secvenețel, astfel că acum, mulți așteaptă cu nerăbdare ca să posteze pozele impresionante.

Theo Rose s-a confruntat cu mai multe probleme în sarcină

Încă din primul trimestru de sarcină, Theo Rose s-a confruntat cu problemele și simptomele specifice femeilor gravidă. Deși mulți au încurajat-o și i-au spus că de obicei totul este atât de neplăcut doar în primele săptămâni , cu trecerea timpului, îndrăgita artista a realizat că, de fapt, stările de rău persistă în cazul ei. Ajunsă în luna a șaptea, Theo Rose nu a scăpat de senzațiile de rău. Chiar dacă nu mai sunt la fel de intense, s-a mai confruntat cu câteva probleme, mai ales după ce a răcit.

‘Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3., a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole