sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateViitoarea pădure urbană din Sibiu, plantată de echipa fabricii SIMEA

-

Viitoarea pădure urbană din Sibiu, plantată de echipa fabricii SIMEA

Echipa SEIT de la SIMEA Sibiu SRL, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea primei fabrici Siemens în Sibiu, a plantat, cu multă grijă, viitoarea pădure urbană din Sibiu. Acțiunea de plantare de copaci a avut loc vineri, 10 noiembrie 2023.


Mulțumim din nou celor peste 100 de voluntari Siemens au ales să facă o schimbare pozitivă, ghidați de specialiștii Plantează în România. Vineri s-au pus bazele unei păduri care nu va fi doar un loc plin de frumusețe, ci și o oază de biodiversitate ce va contribui la purificarea aerului și îmbunătățirea calității vieții în oraș.

Ne bucurăm tare mult de reușita lansării acestui proiect cu impact durabil, marcând nu doar 20 de ani de succes, ci și angajamentul nostru ferm față de mediul înconjurător și comunitatea în care activăm” – au transmis reprezentanții Siemens Romania pe pagina de Facebook.

DESPRE SIMEA Sibiu

SIMEA Sibiu si-a început activitatea cu aproximativ 60 de angajati. Alti 30 de sibieni confectioneaza cabluri electrice la cealalta fabrica Siemens din oras, înfiintata, în urma cu un an, de catre SYKATEC GmbH & Co KG Erlangen din Germania. Fabrica se concentreaza pe procese de productie cu un mare aport de munca manuala, procese care în Austria nu pot fi desfasurate în mod competitiv. Aceasta extindere a capacitatilor de productie vine în sprijinul strategiei de crestere a SIMEA si reprezinta o consolidare a competitivitatii. Fiecare sediu este specializat pe competente diferite: în Viena, dezvoltarea si productia de produse complexe sunt activitatea principala, Siegendorf are in vedere cantitati mari de productie printr-o automatizare completa, pe când Sibiu este specializat pe procese de productie care implica în mare masura activitatea manuala.

Stirea Viitoarea pădure urbană din Sibiu, plantată de echipa fabricii SIMEA a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole