luni, mai 20, 2024
AcasăTehnologieWhatsApp vine cu o schimbare majoră. E cea mai spectaculoasă de la...

-

WhatsApp vine cu o schimbare majoră. E cea mai spectaculoasă de la lansare

Aplicația de mesagerie mobilă WhatsApp ar urma să treacă printr-un proces masiv de modificare a designului. Cum va arăta interfața aplicației preferate de români.

Utilizatorii aplicației de mesagerie WhatsApp primesc vești bune. Aplicația ar urma să treacă printr-un proces de rebranding. Design-ul aplicației se va modifica, și ar urma să aibă opțiuni noi în perioada imediat următoare.

WhatsApp este printre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume. În plus față de numeroasele funcții pe care le-a introdus în ultimele luni, WhatsApp lucrează la un nou design care va face aplicația să arate mai contemporană.

WhatsApp. Cum va arăta noul design al aplicației

Interfața aplicației va deveni, astfel, mult mai modernă. Aceste modificări sunt în plan deoarece aplicația de mesagerie a rămas cu mult în urmă față de competitoarele ei. Aceste aspecte învechite sunt prezente atât la nivelul aspectului, dar și când vine vorba de funcționalitate.

WhatsApp

Dacă noile funcții au crescut în ultima vreme datorită numeroaselor funcții lansate, aspectul aplicației a rămas neschimbat de mulți ani. Din acest motiv, utilizatorii WhatsApp sunt conștienți de problemă și lucrează la un nou design în prezent.

Se pare că interfața viitoare a aplicației nu va modifica semnificativ aspectul aplicației, dar o va face să arate mult mai modernă, cu elemente mai bine definite și mai ușor de utilizat. Acest lucru se datorează mai multor indicii despre noul design care au fost găsite în codul aplicației beta de Android.

Opțiunile vor deveni mai vizibile

În plus, banda verde din partea de sus va dispărea, lăsând un spațiu alb unde restul opțiunilor vor fi mai ușor de văzut. Secțiunile importante sunt grupate pe bară de butoane de jos.

În același timp, în partea de sus îşi vor face loc mai multe filtre, care vor permite afișarea doar anumitor chat-uri, pe lângă funcții precum căutarea și accesarea camerei foto. În acest moment este speculat faptul că utilizatorii vor putea folosi aceste filtre pentru a afișa doar chat-urile cu mesaje noi sau discuțiile personale, potrivit

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole