vineri, iunie 9, 2023
AcasăTehnologieAlertă de la Google! Riscați să vă pierdeți conturile. Șansele de recuperare...

-

Alertă de la Google! Riscați să vă pierdeți conturile. Șansele de recuperare sunt foarte mici

Google, parte a grupului Alphabet, a anunțat că mai multe conturi vor fi șterse, în încercarea de a preveni ameninţările de securitate, și că vor fi foarte greu de recuperat. Află că trebuie să faci pentru a îl recupera.

Google, parte a grupului Alphabet, a declarat că va şterge conturile care au rămas neutilizate timp de doi ani în încercarea de a preveni ameninţările de securitate, inclusiv hackurile. Utilizatorii riscă să își piardă conturile în luna decembrie.

Dacă un cont Google nu a fost utilizat sau nu a fost conectat timp de cel puţin doi ani, ar putea şterge contul şi conţinutul din Google Workspace, care include Gmail, Docs, Drive, Meet şi Calendar, precum şi YouTube şi Google Photos. Doar conturile pentru organizaţii precum şcoli sau companii vor rămâne.

În 2020, Google a spus că va elimina conţinutul stocat într-un cont inactiv, dar că nu va șterge conturile. Compania a mai anunțat că utilizatorii care nu și-au mai folosit conturile vor avea notificări pe e-mail și că vor avea ocazia să le recupereze.

Și Elon Musk a anunțat că a elimina conturile care au fost inactive de câţiva ani şi le va arhiva, spunând că acţiunea „este importantă pentru a elibera numele de utilizatori abandonate”, potrivit Realitatea.

Elon Musk va șterge conturile

Elon Musk a mai spus că este vorba de conturile cu o scădere a numărului de urmăritori. „Eliminăm conturile care nu au fost deloc active de ani de zile, așa că probabil veți vedea cum numărul de urmăritori va scădea”, a avertizat șeful rețelei de socializare într-un tweet. Politica aplicației arată că utilizatorii trebuie să se conecteze la contul lor cel puțin odată la 30 zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivității prelungite.

Acest anunț vine după ce Musk a declarat în decembrie că Twitter va începe „să elibereze spațiul de 1,5 miliarde de conturi”, clarificând că acestea ar fi „ștergeri evidente de conturi fără tweet-uri și fără autentificare de ani de zile”. CEO-ul Tesla a mai spus că bifele albastre sunt acum disponibile pentru cumpărare și că utilizatorii vor avea ocazia să aibă acest beneficiu, chiar dacă nu sunt persoane publice.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole