duminică, aprilie 14, 2024
AcasăSportAu bătut palma! Simona Halep și Cosmin Olăroiu, afacere de peste 3...

-

Au bătut palma! Simona Halep și Cosmin Olăroiu, afacere de peste 3 milioane de euro

Simona Halep (32 de ani) și Cosmin Olăroiu (54 de ani) sunt doi dintre sportivii de succes ai României, iar aceștia au strâns sume considerabile de-a lungul carierelor.

Halep a cumpărat două apartamente de la Olăroiu

Recent, Simona Halep a făcut o achiziție importantă și a cumpărat două apartamente de lux din Bucureșt. În schimbul acestora. jucătoarea de tenis a plătit peste trei milioane de euro, iar Cancan anunță că unul dintre proprietarii blocului respectiv este Cosmin Olăroiu.

Antrenorul celor de la Al-Sharjah (Emiratele Arabe Unite) deține acel complex de lux alături de asociații săi Dorin Mateiu și Gheorghe Stelian.

Pe lângă investițiile și afacerile pe care le are în România, Cosmin Olăroiu s-a implicat și în Dubai, acolo unde este co-proprietarul unui restautant select.

Simona Halep traversează cel mai greu moment al carierei, iar în această perioadă încearcă să-și demonstreze nevinovăția după ce a fost suspendată pentru dopaj în octombrie 2022, pe o perioadă de 4 ani. Sportiva din România a fost audiată timp de 3 zile la TAS și așteaptă o răsturnare de situație din partea judecătorilor de la Lausanne.

Potrivit Profit.ro, Simona Halep a cheltuit aproximativ trei milioane de euro pe achiziționarea a două apartamente de lux din zona Floreasca, București. În prezent, prețul unui singur apartament din acel complex, cu două dormitoare, 3 băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, amplasat la etajul 5 al acestui imobil, costă nu mai puțin de 1,57 milioane de euro.

Blocul are șapte etaje, trei scări de acces și 86 de apartamente de lux

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole