duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateGala Tineretului Sibian 2023 a dat drumul la înscrieri

-

Gala Tineretului Sibian 2023 a dat drumul la înscrieri

Asociaţia Internaţională de Tineret Become alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu așteaptă până în 30 noiembrie 2023, ora 24 înscrieri pentru domeniul tineret la secțiunea de proiecte de tineret și voluntariat din cadrul ediției din acest an a Galei Tineretului Sibian 2023.


La fel ca în anii trecuți, în cadrul evenimentului vom premia organizațiile și persoanele active în domeniile voluntariat și tineret în anul 2023, în județul Sibiu.

Anul acesta se pot înscrie proiecte și voluntari la 9 categorii:

  • Cel mai bun proiect de/pentru tineret;
  • Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret; 
  • Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret;
  • Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret;
  • Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar;
  • Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret;
  • Cel mai bun proiect care a implicat tinerii în realizarea pe plan local a marilor agende europene- Green Deal , prin promovarea valorilor sustenabile, a dezvoltării durabile, pentru protejarea mediului și prin valorificarea naturii şi a patrimoniului natural;
  • Cel mai bun proiect de/ pentru tineret de petrecere a timpului liber într- un mod sănătos

(combaterea sedentarismului, organizarea de drumeții, trasee de descoperire, trasee tematice, circuite turistice, mișcare în aer liber pentru sănătate) ;

  • Încurajarea desfășurării activităților, în parteneriat, conectarea rural-urban.

Formularul de înscriere, precum și regulamentul competiției pot fi găsite pe pagina organizatorului https://www.facebook.com/asociatiadetineretbecome

Formularul de aplicare: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfLs…/viewform

Găsești regulamentul aici: https://docs.google.com/…/14Lm9civTG0DD8UW2pRmqU9k…/edit

Evenimentul de premiere va avea loc în data de 12 decembrie 2023 incepînd cu ora 17.00. Gazda noastră va fi ca în fiecare an Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong .

Parteneri: Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong, Centrul de Tineret Sibiu, Asociaţia Colors. Parteneri media: Sibiul în Imagini, Sibiu 100%, Eveniment TV, Eveniment FM, inoras.ro.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2023 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu .

Pentru informații suplimentare : email: ioanamateiu@yahoo.com, telefon 0740138049, persoana contact Ioana Bodea, consilier tineret DJST Sibiu.

Stirea Gala Tineretului Sibian 2023 a dat drumul la înscrieri a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole