sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăTehnologieMark Zuckerberg, operat după ce a suferit un accident grav. Primele imagini...

-

Mark Zuckerberg, operat după ce a suferit un accident grav. Primele imagini de pe patul de spital

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi după ce a suferit un accident în timpul unei sesiuni de antrenament de MMA. Zuckerberg a folosit platformele de socializare pentru a împărtăși cu publicul câteva imagini cu genunchiul său imobilizat, în timp ce soția sa, Priscilla Chan, îi oferă îngrijiri atente, ștergându-i fruntea și asigurându-se că piciorul rănit se află într-o poziție confortabilă.

„Mi-am rupt ligamentul anterior cruciat (ACL) în timpul antrenamentelor și tocmai am ieșit din operația care mi l-a înlocuit. Sunt recunoscător medicilor și echipei care au avut grijă de mine. Mă antrenam pentru o luptă de MMA competitivă la începutul anului viitor, dar acum aceasta a fost amânată. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să particip după ce mă recuperez. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin.”, a transmis Mark Zuckerberg pe rețeaua X.

Șeful companiei care deține Facebook și Instagram Mark Zuckerberg a informat că operația va amâna planurile sale de a participa la o luptă de MMA programată pentru începutul anului viitor. Cu toate acestea, el a transmis și recunoștința sa față de medicii și echipa medicală care l-au îngrijit, subliniind că așteaptă cu nerăbdare să se recupereze și apreciază sprijinul primit din partea comunității.

Zuckerberg a început să se antreneze în jiu-jitsu brazilian cu câțiva ani în urmă, în timpul pandemiei de coronavirus, și a obținut performanțe notabile, câștigând medaliile de aur și argint în prima competiție pe care a participat în SUA, desfășurată în luna mai.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole