marți, aprilie 16, 2024
AcasăTehnologieChrome vine cu o nouă funcție AI. Nu vor mai exista scuze...

-

Chrome vine cu o nouă funcție AI. Nu vor mai exista scuze pentru greșelile de scriere

Chrome vine cu o nouă funcție AI. mai exact, va folosi noua funcție „Help me write” (Ajută-mă să scriu) pentru a ajuta utilizatorii să compună sau să completeze diverse texte.

Chrome vine cu noutăţi. Mi exact va folosi noua funcție „Ajută-mă să scriu”, care face parte din versiunea Chrome M122. Noua funcţie se lansează în această săptămână. Indiferent dacă scrieți o postare pe forum sau redactați un e-mail, uneori poate fi greu să găsiți cuvintele.

Din fericire, atunci când vine vorba de scris un text pe internet, Google te sprijină. Compania lansează o actualizare pentru browserul său Chrome care conține funcția „Ajută-mă să scriu”.

Chrome va folosi inteligența artificială pentru a ajuta utilizatorii să scrie texte

Bazată pe modelul lingvistic Gemini, care tocmai și-a pierdut temporar abilitatea de a genera imagini istorice din cauza inexactităților flagrante produse, noul instrument se numește „Help me write”.

Help me write se concentrează pe oferirea de sugestii pentru teste scurte care se introduc în paginile web, de la completarea unei recenzii, până la scrierea unei descrieri de produs.

Google spune că instrumentul analizează conținutul paginii web și face sugestii în funcție de acest aspect. Printre altele, poate ajuta la compunerea mesajelor prin care utilizatorii contactează diverse companii.

Fincţia va fi disponibilă pentru început în SUA

Help me write este o facilitatea similară celor pe care Microsoft le-a lansat încă de anul trecut pentru browser-ul Edge. Aceasta va fi disponibilă, pentru început, doar în Statele Unite, pe Windows și Mac. Pentru a o activa, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea „Experimental AI”.

Puteți invoca această funcție în orice casetă de text de pe site-urile web pe care le vizitați și puteți cere Google Chrome fie să genereze un text de la zero, fie să vă aranaja textul existent în formula cea mai bună.

Deocamdată Google nu a anunțat dacă abonații la Google Gemini Advanced vor primi beneficii suplimentare cu această nouă funcție. Cu toate acestea, există șanse mari să ofere în viitor mai multe funcții premium Gemini Advanced care sunt legate sau integrate în Chrome, scrie xda-developers.com.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole